ArabicDutchEnglishFrenchGermanHebrewRussianSpanish

המדריך לנטף

שתפו את החברים

אחרי שסיפרנו לכם על טכניקת המיצוי שמסעירה את העולם – הרוזין, אנחנו פה להדריך אתכם איך לעשות את זה. אז מה אתם צריכים: מיישר שיער או מגהץ בעל אפשרות לשליטה בטמפרטורה נייר קלף או נייר פרגמנט (חשוב שזה לא יהיה…

אחרי שסיפרנו לכם על טכניקת המיצוי שמסעירה את העולם – הרוזין, אנחנו פה להדריך אתכם איך לעשות את זה.

אז מה אתם צריכים:

מיישר שיער או מגהץ בעל אפשרות לשליטה בטמפרטורה

נייר קלף או נייר פרגמנט (חשוב שזה לא יהיה נייר דביק)

כלי איסוף (כמו סכין גילוח)

וויד (כמובן)

רשת 25 מיקרון

וכפפות (כי חייבים להיות זהירים ואחראים)

1438644747728100

שלב 1

חתכו 10 – 20 רצועות נייר (קלף או פרגמנט) בגודל של 10*20 ס״מ.

חממו מבעוד מועד את המגהץ לטמפרטורה של בין 95 מעלות צלזיוס ל- 170 מעלות.

זכרו, בטמפרטורה נמוכה, נניח בין 120 מעלות ל- 150 מעלות, תקבלו יותר טעם/ טרפנים, פחות תשואה והחומר ייראה יותר כמו shutter.

לעומת טמפרטורה גבוהה יותר בין 150 – 170 מעלות תקבלו פחות טעם/טרפנים, יותר תשואה והחומר יהיה פחות יציב, יותר נוזלי.

*המלצה:  150 מעלות צלזיוס בלחיצה של 4-6 שניות עם 0.25 גרם בכל סיבוב.

untitled-1

שלב 2

קחו חלק קטן מהתפרחת שלכם ועטפו אותו במרכז ברשת 25 מיקרון, הניחו את הרשת על רצועת נייר קלף וקפלו אותה, כאשר הפרח במרכז. עכשיו הפעילו לחץ ישירות על המוצר עם המגהץ במשך 3-5 שניות.

dabs_02

שלב 3

שחררו את הלחץ והסירו את נייר הקלף, פתחו את הקיפול, סביב הפרח שלכם יהיו נטפים, הסירו אותם באמצעות

סכין גילוח או כל כלי עזר דק וחד אחר.

יש גם סרטון קצר

או קצת יותר ארוך ומפורט

 

https://www.youtube.com/watch?v=_cE7OjOm4dI

איך זה גורם לכם להרגיש?
שתפו את החברים
תגובות: 1

כתובת הדוא״ל שלך לא תפורסם. שדות חובה מסומנים ב-*.

  1. דוש |

    מה יותר כדאי כלכלית אידוי פרחים או להכין רוזין לאידוי?
    נגיד שאני צורך 7 גרם בשבוע באידוי פרחים ; אם אכין רוזין מ7 גרם הוא יספיק לי לשבוע?

שינוי גודל גופנים
ניגודיות